dentalhuset

Telefon +45 8619 7374

BruxZir 

BruxZir ™ Massiv zirkon er en restaurering fræset ud af et stykke massivt zirkon.

En restaurering uden porcelænsbelægning. Ualmindelig høj slidstyrke, og alligevel imponerende høj æstetik i forhold til MK kroner og fuld støbte metal restaureringer. Halvtransulent BruxZir er nærmest brudsikker, chipsikker, krakelerer og revner ikke, derfor ideelt til restaureringer af molarer. Til patienter der skærer tænder, patienter med lav bidehøjde eller ringe plads – ned til 0,5 mm. BruxZir ™ -kroner og broer er fremstillet af den højeste kvalitet zirkon.

BruxZir ® er dannet under højt tryk til at forme og fræse emnet ud under fremstillingen med CAD /CAM-teknologien. BruxZir ® restaureringer er sintret i 15 timer ved 1.530 grader Celsius.

Den endelige BruxZir ™ krone eller Bro fremstår på det nærmeste "brudsikker" og med poleret, og glat overflade.

BruxZir ™ er ideel til kindtænder hvor MK krone og bro, metal eller fuldstøbte restaureringer ikke er den ideelle løsning. BruxZir ™ er ideel til molarområdet, når patienten ønsker en tandfarvet restaurering, hvor der er meget lidt plads eller hvor patienten tidligere har knækket eller krakeleret en MK krone på grund af hårdt bid eller bruxisme.

Skulder præparation er ikke nødvendigt, dog en chamfered afslutning. En almindelig præparation svarende til fuldstøbte guld, 0,5 mm okklusalt vil være acceptabelt, Minimum okklusal reduktion på 0,5 mm, men 1 mm være ideelt.

 

Fordele for patienterne

BruxZir ™ er et utrolig holdbart og stærkt materiale i massiv zirkon uden porcelæn overlay. Kan ikke chippe, knække eller krakelere. Det endelige resultat er en højglanspoleret glat overflade, som endvidere forhindrer plaque retention og slid på antagonisten.