​Dansk protetik

Vores mål er, ”at være det mest hjælpsomme laboratorium”, og vi står altid klar, hvis du eller klinikken har spørgsmål, eller har brug for råd, hjælp og vejledning

Kvalitet, præcision og konkurrencedygtige priser har høj prioritet når vi leverer dansk arbejde til vores kunder. DentalHuset har en lang karriere og har mere end 30 års erfaring i branchen. DentalHuset blev dannet i 2007 ved en sammenlægning af to tidligere firmaer Århus Dental og Silkeborg Dental.

Vi har et konstant fokus på kvalitet kombineret med implementering af de nyeste teknologier. Vi garanterer vore tandlæger, at vi er innovative og efterlever vores vision om at være på forkant med udviklingen i branchen.

Dentalhusets tilbyder professionel rådgivning og høj grad af service. Vi leverer altid produkter af høj kvalitet.

Vi aflægger gerne et besøg på din klinik til en uforpligtende dialog om samarbejdet med DentalHuset. Vi står altid til rådighed, som konsulent, tekniker eller sparringspartner, hvis vores kunder står overfor specielle eller teknisk vanskelige opgaver.

Hente og bringe ordning – uden omkostninger for klinikken

​I kan få hentet og bragt jeres pakker direkte til klinikken igennem Post Danmarks landsdækkende service ”Post Danmarks Pacsoft Onlineordning”.

Ordningen fungerer ved at I kontakter os på telefon 86 19 73 74 eller sender os en mail på info@dentalhuset.dk, mellem kl. 08:00 - 15:00

Takket være denne ordning er du fri for at gå på posthuset.

​Har du spørgsmål?

Kontakt os for at høre mere om vores produkter

​Vi aflægger gerne et besøg på din klinik til en uforpligtende dialog om samarbejdet med DentalHuset.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Høj produktstandard

Dentalhuset tilbyder professionel rådgivning og høj grad af service. Vi leverer altid produkter af høj kvalitet.

Hurtig og sikker levering

I kan få hentet og bragt jeres pakker direkte til klinikken med GLS kurerservice eller med Dentalhusets egen bude.

Konkurrencedygtigt priser

Hos DentalHuset er det vores etablerede målsætning at give vores kunder de bedste materialer til markedets mest konkurrencedygtige priser.

Nyeste teknologi

Vi garanterer vore tandlæger, at vi er innovative og efterlever vores vision om at være på forkant med udviklingen i branchen.

Adresseoplysninger

Dentalhuset

Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal.,
​8000 Aarhus C

+ Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 86197374

E-mail: info@dentalhuset.dk

​CVR: 10416698

Om klinikken

Dentalhuset er et innovativt, moderne og internationalt laboratorium. Vi er professionelle og hjælpsommme og leverer kun produkter af høj kvalitet og udbyder faglige kurser til vores kunder.

Samarbejdspartnere