Innovativt, moderne og internationalt laboratorium

Om Dentalhuset

Dental Huset har eksisteret siden 1984 og vi har stor erfaring indenfor alle aspekter af Protetik. Vi lægger stor vægt på at fremstille unikke produkter til vores kunder og hjælpe dem med at opnå, lige det, de ønsker sig ved at lytte og have en god dialog omkring de enkelte arbejder. Vi gør en dyd ud af de tekniske spørgsmål vi får fra vores kunder angående protetisk arbejde og vi er stolte af, at kunne yde dem denne hjælp, uanset arbejdets art og niveau, for at opnå det bedst mulige resultat.

Omkring 2001 foretog vi i Dental Huset en signifikant omlægning af vores forretningsmodel.

Omlægningen bestod i at Dental Huset gik fra at lave alt deres arbejde selv, til også at finde en dygtig ISO certificeret leverandør i Thailand. Her uddannede vi tandteknikere efter dansk standard/tand design, for at sikre en fortsat høj kvalitet, plus at kunne importere tandteknik, til langt mere attraktive priser for vores kunder.

Vi har en dansk afdeling som udelukkende tager sig af vores egen kundekreds. På vores Thailandske laboratorie, er der udelukkende europæiske produktionschefer som vi kommunikerer og har et tæt samarbejde med. Der bliver ikke optaget nye teknikere i den danske gruppe, førend de er grundigt oplært i vores krav til kvalitet og tand design.

Laboratoriet i Thailand har ligeledes et højt teknologisk niveau og benytter sig af nogle af de nyeste teknikker, maskiner (egen digital fræser og 3D printer) samt CE godkendte materialer indenfor protetisk arbejde.

Kravene til dokumentation er steget væsentligt i forbindelse med arbejde udført på danske og udenlandske dentallaboratorier og de er blevet omfattet af blandt andet det medicinske direktiv samt GDPR.

Alle arbejdssedler, patienterklæringer, Lot numre, patientoplysninger såsom navne, fødselsdage, oplysninger om materialer mm. skal nu gemmes i 10-15 år og alt skal være krypteret. Dentallaboratorier skal desuden oplyse om LOT/Batch numre på materialer brugt til den enkelte patient og gemme disse informationer i hhv. 10-15 år. Derfor har vi set det nødvendigt med en digital løsning der opfylder alle disse krav og her benytter vi os af det digitale online system Clinic2Lab som opfylder samtlige krav på området.

Vores service omfatter også gratis afhentning og udbringning af arbejder direkte på klinikkerne via GLS kurérservice eller med vores egne bude. Når klinikken placerer en ordre i onlinesystemet Clinic2Lab, genererer vi automatisk en afhentning på klinikken.

​​

Vi er specialiseret i​n​denfor:

 • Fuldkeramiske kroner
 • Implantater
 • Attachments
 • Stavforbindelser
 • Hybridproteser
 • Konus og teleskopkroner
 • Bideskinner
 • Snorkeskinner
 • Ortodonti
 • Naturtro proteser
 • FarEast produkter fra Thailand
 • Støbte stel

​Har du spørgsmål?

Kontakt os for at høre mere om vores produkter

​Vi aflægger gerne et besøg på din klinik til en uforpligtende dialog om samarbejdet med DentalHuset.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Høj produktstandard

Dentalhuset tilbyder professionel rådgivning og høj grad af service. Vi leverer altid produkter af høj kvalitet.

Hurtig og sikker levering

I kan få hentet og bragt jeres pakker direkte til klinikken med GLS kurerservice eller med Dentalhusets egen bude.

Konkurrencedygtigt priser

Hos DentalHuset er det vores etablerede målsætning at give vores kunder de bedste materialer til markedets mest konkurrencedygtige priser.

Nyeste teknologi

Vi garanterer vore tandlæger, at vi er innovative og efterlever vores vision om at være på forkant med udviklingen i branchen.

Adresseoplysninger

Dentalhuset

Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal.,
​8000 Aarhus C

+ Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 86197374

E-mail: info@dentalhuset.dk

​CVR: 10416698

Om klinikken

Dentalhuset er et innovativt, moderne og internationalt laboratorium. Vi er professionelle og hjælpsommme og leverer kun produkter af høj kvalitet og udbyder faglige kurser til vores kunder.

Samarbejdspartnere