​Udenlandsk protetik

​DentalHuset består af et fast tilknyttet team på 45 medarbejdere med egen produktion baseret i Thailand. Vore produktionschefer bliver løbende oplært i de nyeste teknikker med specielt fokus på dansk design, og vi kan honorere alle specielle krav fra vore danske kunder. Hos DentalHuset er det vores etablerede målsætning at give vore kunder adgang til de nyeste teknologier og de bedste materialer til markedets mest konkurrencedygtige priser. Vi sætter personlig behandling og kvalificeret rådgivning højt. Vi sætter en ære i at selv de mindste opgaver udføres med den største opmærksomhed, professionalisme og præcision.

En del tandlæger tror fejlagtigt, at det er besværligt, og at kvaliteten på protetikken er lav, når den kommer fra Østen. I DentalHusets afdeling i Thailand tilbyder vi et pålideligt, sikkert kvalitetsprodukt i et smidigt setup. Hvis du flytter din protetik helt eller delvist over til os, vil det betyde en forbedring af din kliniks økonomiske resultat samtidig med, at kvaliteten bestemt ikke bliver dårligere. Vi mener nemlig, at vi kan tilbyde dig den bedste protetik på det danske marked. Se vore produkter

​Dansk garanti

Gennem femten år har vi haft et tæt samarbejde med Thailands førende dentallaboratorium, Hexa Ceram, og vi er meget stolte af det samarbejde. Hexa Ceram er et moderne, innovativt laboratorium og anvender materialer af høj kvalitet og råder over det fremmeste know-how. Du får dansk garanti på alt dentalarbejde. Altså helt uden risiko for dig og dine kunder.

Hexa Ceram

Hexa Ceram er ISO 9001 certificeret samt certificeret i miljø, produktion og Corporate Social Responsibility efter internationale standarder. Hos Hexa Ceram råder vi over en fast gruppe medarbejdere, der udelukkende betjener vores danske kunder. Og for at sikre, at kvaliteten hele tiden er bedst mulig, tager vi selv til Thailand med jævne mellemrum, hvor vi kontrollerer og uddanner vores medarbejdere. Herudover udfører vi en minutiøs egenkontrol, når produkterne kommer tilbage fra Thailand. Således kan du altid være sikker på at få et produkt i højeste kvalitet.

​Har du spørgsmål?

Kontakt os for at høre mere om vores produkter

​Vi aflægger gerne et besøg på din klinik til en uforpligtende dialog om samarbejdet med DentalHuset.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Høj produktstandard

Dentalhuset tilbyder professionel rådgivning og høj grad af service. Vi leverer altid produkter af høj kvalitet.

Hurtig og sikker levering

I kan få hentet og bragt jeres pakker direkte til klinikken med GLS kurerservice eller med Dentalhusets egen bude.

Konkurrencedygtigt priser

Hos DentalHuset er det vores etablerede målsætning at give vores kunder de bedste materialer til markedets mest konkurrencedygtige priser.

Nyeste teknologi

Vi garanterer vore tandlæger, at vi er innovative og efterlever vores vision om at være på forkant med udviklingen i branchen.

Adresseoplysninger

Dentalhuset

Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal.,
​8000 Aarhus C

+ Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 86197374

E-mail: info@dentalhuset.dk

​CVR: 10416698

Om klinikken

Dentalhuset er et innovativt, moderne og internationalt laboratorium. Vi er professionelle og hjælpsommme og leverer kun produkter af høj kvalitet og udbyder faglige kurser til vores kunder.

Samarbejdspartnere